Huolehdi silmistäsi – käytä aurinkolaseja!

Aurinkolasit ovat paitsi tyylikäs asuste, myös tehokas suoja silmille. Laadukkailla aurinkolaseilla suojaat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä ja häiritsevältä häikäistymiseltä.

Silmien pitkäaikainen altistuminen UV-säteilylle on yksi merkittävimmistä harmaakaihin ja muiden silmäsairauksien kehittymiseen vaikuttavista tekijöistä. Aurinkolasit suodattavat UV-säteilyn ja suojaavat silmien lisäksi herkkää silmänympärysihoa vähentäen ihosyövän riskiä.

Auringossa silmiä häikäisee helposti. Käyttämällä laadukkaita aurinkolaseja suojaat silmät liialta valolta ja saat nauttia aurinkoisista kesäpäivistä silmiä siristelemättä – jolloin ryppyjäkään ei tule niin herkästi.

Hyvät aurinkolasit ovat istuvat, niiden linsseissä on 100% UV-suojaus ja niillä näkee miellyttävästi. Lasipalatsin KEOPSin ammattilaisten avulla löydät sinulle sopivimmat, ja silmiä hyvin suojaavat lasit.

Tänä vuonna tarjolla on kivoja malleja ja tyylejä – kevyitä ja vahvoja, kulmikkaita ja pyöreitä. Klassiset mallit toimivat aina ja tyylikkyyshän ei mene koskaan pois muodista. Laadukkaat aurinkolasit ovat myös vastuullinen valinta, sillä ne kestävät käytössä ja ovat siten pitkäikäiset.

Tervetuloa meille hakemaan suojaa ja tyyliä kesäsilmille!

Henri, KEOPS Lasipalatsi

www.keops.fi

 

Bildresultat för keops logo

0 I like it
0 I don't like it