KORRES Lasipalatsi – luonnon inspiroimaa kosmetiikkaa

 

KORRESin lippulaivamyymälässä pääset tutustumaan apteekkikosmetiikkasarjan luonnollisiin ainesosiin perustuviin, tehokkaisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joissa hyödynnetään ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita kreikkalaisia yrttejä sekä vältetään synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyjen, silikonien ja propyleeniglykolin käyttöä.

 

KORRES Lasipalatsissa meille tärkeintä on palvelu ja asiantuntemus. Kauneusneuvojamme ovat myymälässä sinua varten ja opastavat henkilökohtaisesti kattavan tuotevalikoiman parissa. Autamme löytämään juuri sinun ihosi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ihonhoitotuotteet, ja sinulla on aina mahdollisuus kokeilla myymälässä värikosmetiikkatuotteita kauneusneuvojiemme avustuksella. Asioidessasi myymälässämme saat aina mukaasi näytteitä sinulle suosittelemistamme KORRES ihonhoitotuotteista kotiin kokeiltavaksi.

 

Kaikilla luonnollisen kauneuden faneilla on nyt mahdollisuus tutustua KORRES maailmaan ja brändin palkittuihin ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteisiin sekä ihaniin tuoksu- ja värikosmetiikkakokoelmiin.

 


 

KORRES Lasipalatsi

 

Mannerheimintie 22-24 (Simonkadun puoli)
00100 Helsinki

Avoinna:

ma-pe klo 10-18
la klo 10-17

+358 9 7429 8881
[email protected]

 

Seuraa meitä SOMEssa:

 

Instagram: @korreslasipalatsi

Facebook: www.facebook.com/KorresLasipalatsi

TikTok @korreslasipalatsi

 

Korres.fi

 

3 I like it
0 I don't like it