Ihonhoito kasvomaskiaikana

Miksi kasvomaski aiheuttaa iho-ongelmia? Kasvomaskin alla oleva hengitysilma yhdessä hikoilun kanssa luovat iholle lämpimän ja kostean olotilan, tämän lisäksi kasvomaski aiheuttaa mekaanista hankausta. Monen tekijän summana iho ärsyyntyy, leukaan ilmestyy epäpuhtauksia sekä huulet kuivuvat. Kuulostaako tutulta?

Suurempaan huoleen ei kuitenkaan ole syytä. Maskne-ihoa voidaan hoitaa ja iho-ongelmia ehkäistä oikeilla kosmetiikkatuotteilla. Ihonhoitorutiinin vaiheisiin kannattaakin nyt panostaa. Se, mitä ihosi tällä hetkellä ennen kaikkea tarvitsee, on säännöllinen ja huolellinen pesu sekä kosteutus ihotyypillesi sopivilla tuotteilla.

Jotta löytäisit juuri Sinun ihollesi sopivat tuotteet maskne-ihonhoitoon, olemme koonneet yhteen tuotteet jokaiselle ihonhoitovaiheelle ja ihotyypille:

 

KASVOT – RASVOITTUVA & SEKAIHO

Suosittelemme rasvoittuvalle ja sekaiholle:

salisyylihappoa sisältäviä puhdistustuotteita päivittäiseen puhdistukseen. Savi toimii ihonhoidossa puhdistavana raaka-aineena. Savipohjaisella naamiolla saat hillittyä epäpuhtauksia. Kosteutukseen valitse kosteuttava seerumi sekä koostumukseltaan kevyt päivävoide, joka säätelee talin tuotantoa, mutta kosteuttaa ihoasi. (linkki: https://kauppa.korres.fi/category/175/pomegranate)

 

KASVOT – HERKKÄ JA KUIVA IHO

Kasvomaskin myötä on herkkä ihosi saattanut muuttua vieläkin herkemmäksi. Herkälle ja kuivalle iholle suosittelemme:

hellävaraisia puhdistustuotteita sekä rauhoittavia ihonhoitotuotteita. Syötävän kreikkalaisen jogurtin sekä probioottien tehoon pohjautuva KORRES Greek Yoghurt -kasvolinja kosteuttaa, suojaa ja tasapainottaa ihon pH:ta saaden ihosi tuntumaan vahvalta ja terveeltä. (linkki: https://kauppa.korres.fi/category/320/greek-yoghurt)

 

KASVOT – AIKUINEN IHO

Iän myötä ihon talintuotanto vähenee. Maskne voi kuitenkin aiheuttaa myös aikuiselle iholle epäpuhtauksia sekä kuivattaa ihoasi. Suosittelemme:

kasvojen puhdistustuotteita, jotka kunnioittavat ja ylläpitävät ihon omaa kosteustasapainoa. Kosteusvoitena ja tehohoitotuotteina suosi tehokkaita antiage-tuotteita. (https://kauppa.korres.fi/category/510/black-pine-4d-bio-shapelift—uutuus)

Tervetuloa kysymään ammattitaitoisilta kauneusneuvojiltamme apua juuri sinulle sopivien ihonhoitotuotteiden valintaan!
-Mira/KORRES

 


 

KORRES Lasipalatsi

 

Mannerheimintie 22-24 (Simonkadun puoli)
00100 Helsinki

Avoinna:

ma-pe klo 10-18
la klo 10-17

+358 9 7429 8881
[email protected]

 

Seuraa meitä SOMEssa:

 

Instagram: @korreslasipalatsi

Facebook: www.facebook.com/KorresLasipalatsi

TikTok @korreslasipalatsi

 

Korres.fi

 

0 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta