KEOPS OPTIK GLASPALATSET

Solglasögon är inte endast en snygg accessoar, de ger även ett effektivt skydd för dina ögon. Med solglasögon av hög kvalitet skyddar du dina ögon från skadlig UV-strålning samtidigt som du undviker störande bländning.

Ögonens långvariga exponering för UV-strålning är en av faktorerna som ökar risken för grå starr samt utveckling av andra ögonsjukdomar. Solglasögon filtrerar UV-strålning och skyddar samtidigt den sköra hyn runt ögonen vilket minskar risken för hudcancer.

Solen bländar ofta då man är ute. Genom att använda solglasögon av hög kvalitet skyddar du ögonen från för mycket ljus, samtidigt som du kan njuta av sommaren utan kisande – vilket gör att rynkor inte heller uppstår lika lätt.

Bra solglasögon sitter bra, har linser med 100% UV-skydd och är lätta att se med. Glaspalatsets KEOPS experter hjälper till att hitta de bäst passande solglasögonen för dig. I år erbjuds det fina modeller och stilar – lätta och starka, kantiga och runda. Klassiska modeller fungerar alltid och stilen försvinner aldrig ur mode.

Solglasögon av bra kvalitet är ett hållbart alternativ eftersom de håller länge.

Välkommen till oss och hämta skydd och stil för dina sommarögon!

Henri, KEOPS Glaspalatset

www.keops.fi

 

Bildresultat för keops logo

0 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta