Lasipalatsissa on nyt joulu. Poimi tästä parhaat lahjavinkit!

 

Ajatonta joulun tunnelmaa, kiireetöntä palvelua, herkullisia makuja ja lahjavinkkejä joka lähtöön. Siitä on Lasipalatsin joulu tehty. Nappaa tästä parhaat joululahjavinkit!

 

Lapsille ja leikkimielisille

Fiilingistä löydät niin kivat lelut ja pelit kuin kauniit asut kauden juhliin. Solmioita ja pukuja pienten koossa, röyhelömekkoja, trikoita jouluisilla kuvioilla, älypelejä ja magneettikirjoja – tule ja ihastu Fiilingin monipuoliseen valikoimaan!

Kukapa ei rakastaisi Muumeja? Moomin Shopista nappaat rakastetut lahjat niin pienille kuin isommillekin muumifaneille – ja jopa perheen lemmikeille. Kauden muumimuki on Lumikuutamo, jonka kuva-aiheessa talvi on saapunut Muumitaloon.  

Onko lahjansaaja älyllisten aktiviteettien ystävä? Museokaupassa lahjapakettiin laitetaan inspiroivia ja opettavaisia kirjoja, älypelejä, muistivihkoja ja värikyniä. Ja mikset ostaisi samaan pakettiin Amos Rex -museolippuja?


Joululahjaksi tyyliä ja tuoksuja

KORRESin kreikkalainen apteekkikosmetiikka on monen luottovalinta ihon ja vartalonhoitoon. Hae joululahjaksi ihania tuoksuja ja valmiita joulupakkauksia. Esimerkiksi käsienhoitopakkaus on hemmotteleva valinta talvikäsille ja Greek Yoghurt -tuotteet kasvoille. 

KEOPS Lasipalatsin silmälasi- ja aurinkolasivalikoimasta löydät huolella valittuja, laadukkaiden brändien silmälasikehyksiä. Esimerkkeinä CELINE, Gucci, SALT ja Andy Wolf. Tule optikon palveltavaksi ja päivitä oma tyylisi joululahjaksi itsellesi!

Johanna Gullichsenin luonnonmateriaaleista tehdyt tuotteet edustavat suomalaista muotoilua parhaimmillaan. Ilahduta kotikokkia keittiöpyyhkeillä, kaunista kattajaa tableteilla tai innokasta kylpijää kosmetiikkalaukulla tai kylpytakilla.  


Urheilijalle ja aktiiviselle cityliikkujalle

Monen värisiä asusteita, mukavia collareita, untuvaisia takkeja, T-paitoja, emalimukeja ja kangaskasseja. Makian lippulaivamyymälästä haet tyylikkäät laatulahjat, jotka kestävät pitkään. Lahjan saajaa ilahduttaa myös tieto, että yritys panostaa toiminnassaan vahvasti vastuullisuuteen.

Etsitkö lahjaa liikkuvaiselle perheenjäsenelle? Karhun liikkeestä löydät legendaarisia juoksukenkiä joka tarpeeseen ja tasoon.  Karhun mukavat hupparit, T-paidat, sukat ja pipot ilahduttavat takuuvarmasti aktiivista ja laatutietoista lahjan saajaa.


Aineettomat lahjat

Elämyksiä on kiva antaa lahjaksi! Nouda pukin konttiin liput Amos Rexin taidemuseoon tai koko vuoden voimassaoleva museokortti, joka käy lukuisissa suomalaisissa museoissa. Bill Violan kiehtova Inner Journey -näyttely jatkuu Amos Rexissä 27.2. saakka.

Herkkusuu ilahtuu varmasti Ravintola Lasipalatsin lahjakortista. Funkkisravintolan viihtyisässä miljöössä tarjoillaan kauden makuja ja suosittuja klassikkoannoksia. Tammikuussa alkavat bliniviikot! Ja joululahjan voi antaa myös ennakkoon herkullisen joululounaan muodossa.


Joulun makuja ja tuoksuja!

Glögin tuoksua, jouluisia leivonnaisia, maukkaita lounaita, sushibuffettia ja tyylikkäitä illallisia. Istahda alas herkuttelemaan ostosten lomassa, tule pikkujoulujen etkoille tai ihanalle joululounaalle Lasipalatsiin! Cafe Lasipalatsi, Cafe Java, La Torrefazione, Haiku Sushi ja Ravintola Lasipalatsi  Loungeineen tarjoavat herkkujen lisäksi iloista joulumieltä.

0 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta