Vinkit hiustenhoitoon talvella

SUNFLOWER AND MOUNTAIN TEA SHAMPOO – 250mL, FOR COLOURED HAIR, FROM FILE: (FINAL usa)

 

Saako pakkassää hiustesi latvat haaroittumaan, leijailemaan sähköisinä ja liimautumaan litteänä pitkin päätä? Se on merkki siitä, että on aika kiinnittää erityistä huomiota hiusten hyvinvointiin.

 

Ravitse hiuksia sisäisesti

Hiusten hyvinvointi lähtee hiuspohjasta ja paras tapa huolehtia ihosi ja hiustesi hyvinvoinnista on monipuolinen ruokavalio. Tarkista siis erityisesti hyvien rasvahappojen, proteiinien sekä A-, E- ja C-vitamiinin saantisi. Muista myös, että yksi niin ihon kuin hiusten kosteutuksen kulmakivistä on riittävä veden juonti.


Hoida hellävaraisesti ulkoapäin

Kuiva pakkasilma, sisälämmitys, hiusten muotoilu ja hankaus ovat omiaan tekemään hiuksistasi entistä kuivemmat ja helposti katkeilevat. Säästä siis kutrejasi jättämällä muotoiluraudan käyttö minimiin. Pesun jälkeen kuivaa hiukset hellästi puristelemalla pehmeällä pyyhkeellä ja vältä niiden hankaamista. Älä mene nukkumaan märillä hiuksilla, sillä märkänä hiuksesi ovat haavoittuvaisimmillaan ja hankaus saa ne helposti katkeamaan. Pitkät hiukset kannattaa solmia yöksi leteille. Muista aina valita hiussolki ilman metallista kiinnitysosaa, joka saa myös hiukset helposti katkeilemaan.


Vaihda hiustenhoitotuotteet ravitsevampiin

Nopea apu hiusten kosteuttamiseen ovat ravitseva shampoo ja hoitoaine, jotka palauttavat hiusten kauniin kiillon ja suojaavat niitä talven pakkaselta. Jos hiuspohjasi on hyvin kuiva, voit välillä kokeilla pestä hiukset shampoon sijaan pelkällä hoitoaineella.

 

ARGAN OIL, POST-COLOUR SHAMPOO – 250mL, POST-COLOUR MASK – 125mL, POST-COLOUR CONDITIONER – 200mL

Käytä muutaman pesun välein hoitoaineen tilalla hiusnaamiota antamaan hiuksillesi tuhdimpaa ravitsevuutta ja kosteutusta. KORRESin ravitseva Argan Oil Post-Colour hiusnaamio (linkki: https://kauppa.korres.fi/product/1665/argan-oil-post-colour-hiusnaamio–varjatyille-hiuksille-125ml) korjaa ja antaa elinvoimaisuutta kuiville, karheille ja vaurioituneille hiuksille. Arganöljy lisää hiusten kiiltoa ja auttaa ylläpitämään värjättyjen hiusten kirkasta sävyä.

Kun haluat värjätä hiuksiasi, käytä hellävaraisia ja ammoniakittomia Argan Oil Advanced -kestovärejämme (linkki: https://kauppa.korres.fi/category/468/hiusvarit) , jotka sisältävät hoitavaa arganöljyä.

-Sini/KORRES

 


 

KORRES Lasipalatsi

 

Mannerheimintie 22-24 (Simonkadun puoli)
00100 Helsinki

Avoinna:

ma-pe klo 10-18
la klo 10-17

+358 9 7429 8881
[email protected]

 

Seuraa meitä SOMEssa:

 

Instagram: @korreslasipalatsi

Facebook: www.facebook.com/KorresLasipalatsi

TikTok @korreslasipalatsi

 

Korres.fi

 

0 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta